Volgers

24 februari 2007

Elsie Challenge #14: Design with White Cardstock


Na weken geen inspiratie, zin, tijd en rust te hebben gehad. Heb ik er vanavond weer even lekker voor gezeten om een LO-tje in elkaar te draaien. Moeilijk is dat: opstarten na zo'n periode stilte. Vandaag dat ik het Elsie boek er even bijgehaald had voor wat inspiratie. Ik heb gekozen voor Challenge #14: met wit cardstock aan de slag. En zie hier het resultaat.

Kon ik mooi die leuke splitpennetjes, bloemetjes en lettertjes gebruiken van Queen & Co die ik vandaag op de LenteCrea gescoord had bij Scrappen doe je Zo .
Verder gebruikt: wit cardstock (of course!) Grote Monogram van Making Memories, lint uit eigen voorraad, een kadertje van Basic Grey en een pen om te schrijven/ tekenen. En roze nietjes van de Hema.

De Lentecrea is trouwens morgen ook nog in de Rijshal in Arnhem, dus heb je nergens zin in, met dit vieze weer, kom dan lekker naar Arnhem: dáár is het heel gezellig en er is genoeg leuks te doen en te zien (en te koop ;-) )

21 februari 2007

Even bijkomen....

... en het is alweer woensdag! Tsjee wat gaat dat vlot! Na de beurs in Hardenberg, waarvoor we donderdag van huis zijn vertrokken, om zondag laat pas weer thuis te komen, begon maandag voor ons Carnaval. Twee dagen hebben we genoten en gefeest. De kids vonden het geweldig: zodra Sanne een blaaskapel hoort begint ze te swingen :-) En nu dan alles weer opruimen, wassen, schoonmaken en alles weer in orde maken voor de beurs in Arnhem komend weekend... ALAAF!!!


10 februari 2007

Op de beurs

De kop is eraf, het beursseizoen is geopend. Niet heel druk vandaag, maar ach, zo kunnen we lekker een beetje inkomen. De Cricut gedomonstreerd, alle spulletjes weer uitgestald: leuk hoor!! Voor wie ook wil komen kijken: we staan ook morgen nog in Breda, sporthal de inslag. Kijk op www.creatieftotaal.nl voor een kortingsbon. De entree was vandaag trouwens lager en ik denk morgen ook: 5 euro zonder en 4 euro met kortingsbon. Dus als je niks te doen hebt op de regenachtige zondag....



07 februari 2007

Avondje Croppen

Woensdagavond, dus cropavond... het was weer erg gezellig en deze keer deed ook Femke (3,5)mee :-)

Hier is ze heel serieus in de weer met de schaar (goed opletten dus)


Femke had zélf de foto uitgekozen en het papier en ze heeft de pagina ook zelf heel mooi gescrapt... wow he??


Toen ze klaar was met scrappen, maakte ze nog even een mooie tekening ervan. Van links naar rechts: Dorothé, Mama, Femke (boven) en Tamara (onder)

Ja... en mama had óók nog wat gescrapt :-)

05 februari 2007

Deurhanger


Even een leuk projectje tussendoor: een deurhanger voor Sanne's kamerdeur.
Aan de ene kant SSSST SANNE SLAAPT aan de andere kant een foto van een heel wakkere Sanne :-)

Papier van Provo Craft uit de lijn van Christina Cole. Letters en Bloemen gemaakt met de Cricut. De blokjes aan de "wakkere kant" zijn uit een vel papier gesneden en verhoogd met een blokje chipboard. Verder wat lintjes en fibers om de boel op te leuken.


Voor de liefhebbers, hier de template. Dan kun je hem zelf ook maken...
Als je een mooie deurhanger gemaakt heb, kan je meedoen aan de LO wedstrijd van de maand februari op Tessa Tegendraads: maak er dan een foto van en stuur die op naar: info@tessategendraads.nl meer info over de wedstrijd vind je op http://www.tessategendraads.nl/ en klik op de wedstrijd-button.

04 februari 2007

Knallend!!




Vandaag en morgen zijn de Knallende Karsdagen én de KreavaK dagen: de dagen waarop de nieuwste dingen worden getoond!

Natuurlijk konden wij dit ook niet misschien en dus was het vanmorgen vroeg dag. Eerst naar Ochten, waar we weer héél veel ideeën opgedaan hebben en nog bekenden hebben gezien (Birgit en Ans, de foto's komen eraan hoor!!). Ook zijn we nog heel lollig op de foto gegaan: VLNR Tessa, Jurgen en Dorith.

Daarna door naar Arnhem waar de KreavaK was: daar ook weer allerlei leuke nieuwe dingen en weer een boel bekende gezichten.

Natuurlijk hebben we veel leuke spulletjes geshopt voor de beurzen voor komend voorjaar. Onder andere de nieuwe Cricut cartridges en nog wat andere leuke spulletjes... en ik kan vast verklappen dat er binnenkort hele leuke doosjes met flowers binnen komen, nog héél even geduld, maar ze komen eraan hoor!

Natuurlijk vandaag ook veel inspiratie en ideeën opgedaan, dus thuis nog even snel aan de slag om dit leuks te maken: lentekriebels.

En morgen... gaan we wéér!! De workshop Cricutten bij de Knallende Karsdagen die zat voor vandaag al helemaal vol, dus morgen weer even naar Ochten. Wat we dan weer gemaakt hebben, komt zéker weer op de weblog te staan :-)

03 februari 2007

Druk druk druk!!


Busy doing nothing.... tsjah zo voelt het wel. Er komt geen LO uit mijn handen want ik heb het zoooo druk. Volgend weekend de eerste beurs van het seizoen: 8 beurzen in 2,5 maand tijd. Met vlagen kan ik me vreselijk druk maken, gelukkig heb ik Dorith in de buurt waar ik dan even tegenaan kan kletsen en die weet 't altijd wel weer te relativeren en me op te beuren met een bakkie thee! Als ik die toch niet had....

Intussen ook leuke dingen van het voorbereiden, zoals dit hiernaast, het maken van een voorbeeld-bord van de Cricutmachine die we op de beurs demonstreren (en verkopen), hij is nog niet helemaal af, wie hem wil zien, weet waar hij moet zijn ... toch??

Vooruit nog één keer dan voor diegene die nog even willen weten wanneer en waar ookalweer : BEURSOVERZICHT

Wie van jullie komt er ook???