Volgers

31 augustus 2007

Nog wat laatste foto's...

We zijn er klaar voor...
Morgen om 10:00 gaat de deur voor jullie open en dan kunnen jullie alle moois zelf komen bekijken :-)



Pirates!


Omdat ik een lo in de winkel wilde met dat ontzettend gave piratenpapier, maar zelf 2 prinsesjes heb, ipv piraatjes, heb ik dan maar de eerste beste piraat van internet geplukt: en oh wat is dát erg zeg om die in de winkel aan de muur te hebben hangen.... :-)

Papier van Sandylion en Junkitz Stickers Sandylion Bling Bling brads Making Memories.

28 augustus 2007

Openingswedstrijd

Scrapbooking
Maak een Lay Out met Thema roze. Je kan deze op 1 September inleveren tijdens de opening. Heel de maand September worden de Lay Outs getoond in de winkel Ook zullen de lay outs getoond worden op de website van Tessa Tegendraads. Aan het eind van de maand September kiest het Tessa Tegendraads Team de mooiste uit: voor de winnaar ligt een leuk scrapbookpakket klaar! Vanaf oktober kunnen de lay outs in de winkel persoonlijk worden opgehaald. De lay outs worden niet retour verzonden per post!

Kaarten maken
Stuur een leuke kaart ter gelegenheid van de opening van de winkel naar Tessa Tegendraads in het thema ROZE. Het Tessa Tegendraads Team de mooiste uit: op 1 September wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de opening van de Tessa Tegendraads winkel. Voor de winnaar ligt een leuk pakket klaar! Ingezonden kaarten komen NIET retour.

ATC, Artist Trading Cards
Je stuurt één ATC op, thema ROZE. Deze ATC's komen op het ruilbord in de winkel. Het Tessa Tegendraads Team de mooiste uit: op 1 September wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de opening van de Tessa Tegendraads winkel. Voor de winnaar ligt een leuk ATC pakket klaar! Ingezonden ATC’s komen NIET retour.

Inzendingen kunnen naar het winkel-adres: Nieuwstraat 17, 4926 AW LAGE ZWALUWE . De gewonnen prijzen worden niet opgestuurd, maar moeten persoonlijk worden afgehaald in de winkel.


24 augustus 2007

Een bloemetje....

Je hoeft ze geen water te geven en toch fleuren ze de boel flink op!! En ze zijn in een handomdraai gemaakt...

Benodigdheden: 2 vellen bloemig papier (in dit geval Kelly Panacci papier) bijpassend cardstock voor de achterkant van de bloemetjes, houten saté prikkers, wat (groen) lint die je om de stokjes knoopt en verder een geinig bloempotje en wat steekschuim...

Onze "bos" staat in de etalage van de winkel... waar komt die van jou te staan?? (of geef je hem aan iemand kado??)







22 augustus 2007

80% Tegendraads

Er komen steeds meer spullen binnen, en de winkel komt dus steeds voller. Denk dat hij nu voor 80% "af" is , dus nog steeds een hoop te doen, maar we zijn alweer een aardig eindje!
Morgen komt de belettering op de ruit, ik ben zó benieuwd hoe dat er in het echt komt uit te zien!!

Hier nog even wat actuele foto's:







19 augustus 2007

Stukje bij Beetje

De winkel krijgt steeds meer en meer vorm. Het is erg hard werken, maar het geint nu echt ergens op te lijken. Bijna alle kasten en displays staan op de plaats waar ze komen moeten en ook komen er haast elke dag wel weer dozen vol met artikelen binnen: geen straf m die uit te pakken hoor! En zo zachtjes wordt het haast een "echte" winkel.... Op ons FORUM kun je trouwens nog meer foto's bekijken (onder het kopje Nieuws).


Ilona , bedankt voor het maken van de foto en je hulp in de winkel afgelopen vrijdag!! (Tamaar, Dorith en Liesbeth: ook jullie alvast super bedankt voor alle hulp!!)

09 augustus 2007

Werk aan (IN) de winkel

We zijn op moment héél druk aan het werk om de winkel helemaal mooi te maken en in te richten met de allerleukste spulletjes. En dat gaat eigenlijk best voorspoedig! Er is gewit en geverfd, vloertje is gelegd, lampjes zijn in orde, en met de etalage zijn we ook al een heel eind. Er staan al heel wat kasten in de ruimte en ook druppellen alle leuke scrapspullen zo langzaam aan binnen.

Gisteren stond de koerier voor de deur met drie pallets vol met dozen (!!) Dat waren niet alleen scrapspulletjes, maar ook (voornamelijk) de papierkasten. En dus zijn we de rest van die dag (avond en nacht) bezig geweest om al die kasten in elkaar te schroeven. Ben erg blij dat dat werkje achter de rug is... en nu het inrichten van de kasten.

Een kleine hint van wat er verwacht kan worden: zowiezo er alvast een aantal gereserveerd voor de 4 nieuwe Basic Grey lijnen, (a mellow afternoon, pepiphery, obscure en recess) Die komen namelijk aanstaande vrijdag binnen.

Maar ook komt er echt kei-leuk papier binnen van onder andere Autumn Leaves, Junkitz, Doodlebug, Scrappy Cat, Making Memories, Kelly Panachi, 7 Gypsies, en nog veel meer (ik weet soms van gekkigheid zelf niet meer wat er ook alweer onderweg is, ik heb zóveel besteld hihi)

En ook komen vrijdag de cardstockkasten binnen. Omdat dat toch vaak de basis is van een layout (of boekje) komt er een ruim assortiment aan cardstock: lekker veel keuze dus.

Verder kun je een leuk assortiment verwachten aan bloemen, knoopjes, lintjes, stickers, rub-ons, eyelets/ brads en ander scrap-metal, stempels, inkt, blokken (en blokjes) papier, gereedschap, ja gewoon eigenlijk te veel om op te noemen ;-)

Ik zal de komende tijd wat sneak-foto's proberen te plaatsen van alle leuke en nieuwe producten die binnen komen.

Dit weekend (vrijdag en zaterdag) nemen we de leukste spulletjes mee naar Den Bosch, voor de knotsgekke kaartendagen: dus degene die niet kunnen wachten tot 1 september: kom vooral daar naartoe!

Vergeet als je komt, niet even de KORTINGSBON uit te printen, scheelt toch weer 2 euro op de entreepijs en daar kun je dan net weer een leuk doosje bloemetjes, een paar vellen papier of pakje glue dots voor kopen ;-)

01 augustus 2007

Hot news...

Zaterdag 1 September opent Tessa Tegendraads de deuren van haar scrapbookwinkel. Vanaf 10:00 ben je van harte welkom bij de feestelijkse opening.

Wij vieren dit natuurlijk in stijl, dus met leuke openings-aanbiedingen, gratis make & takes, demonstraties, hapjes en drankjes én voor de eerste 50 klanten staat een leuke goodie-bag klaar!!

Openingstijden winkel
(per 1-9-2007)
Woensdag : 10:00 – 17:00
Donderdag : 10:00 – 17:00
Vrijdag : 10:00 – 21:00
Zaterdag : 10:00 – 17:00


Tessa Tegendraads
Nieuwstraat 17
4926 AW Lage Zwaluwe