Volgers

21 november 2006

Elsie Challenge #1 : Work Those Words


Eindelijk heb ik heb dan ook: hét boek van Elsie Flannigan met de 52 scrapbook challenges. Ik ben er echt onwijs blij mee en hoewel ik ze echt niet stuk voor stuk achter mekaar zal afwerken, lijkt het me in elk geval leuk om ze allemaal proberen te maken. Het boek is echt een enorm goede inspiratiebron! Voor diegene die Elsie nog helemáál niet kennen, neem dan even een kijkje op haar weblog: http://elsieflannigan.blogspot.com/ .

Goed en dan begin je dus bij challenge #1: work those words. Ik vind het zelf een heel rustige LO geworden, misschien wel iets té rustig naar mijn zin, maar doe doe er toch maar niks meer aan. Zo'n rustige Lo past ook wel weer bij de foto: Femke ligt heerlijk te slapen in het grote bed van papa en mama. Mét haar lievelingsknuffel Iejoor.

Het papier is van Basic grey uit de serie Urban Couture. Bloemen van prima flowers, de chipboard bloem is van pressed petals. Letter F is een sticker van Rob en Bob (Provo Craft). Lint komt van http://www.grootmoedersknoopendoos.nl/ , het zijn eigenlijk 2 lintjes, maar ik heb het smalste lintje door het breedste lintje geweven. Verder nog wat brads van Making Memories (met bling bling) en bradletz van Make Me!. De tekst is gemaakt op lcihtbruin en roze cardstock gewoon met de printer. Er is gedoodled met een roze soufflé gelpen van bruynzeel sakura.

2 opmerkingen:

Bea zei

Ik vind ze allebei te gek de Elsie uitdagingen!

Groetjes,
Bea

Anoniem zei

Heel mooi in deze kleuren.