Volgers

04 februari 2007

Knallend!!
Vandaag en morgen zijn de Knallende Karsdagen én de KreavaK dagen: de dagen waarop de nieuwste dingen worden getoond!

Natuurlijk konden wij dit ook niet misschien en dus was het vanmorgen vroeg dag. Eerst naar Ochten, waar we weer héél veel ideeën opgedaan hebben en nog bekenden hebben gezien (Birgit en Ans, de foto's komen eraan hoor!!). Ook zijn we nog heel lollig op de foto gegaan: VLNR Tessa, Jurgen en Dorith.

Daarna door naar Arnhem waar de KreavaK was: daar ook weer allerlei leuke nieuwe dingen en weer een boel bekende gezichten.

Natuurlijk hebben we veel leuke spulletjes geshopt voor de beurzen voor komend voorjaar. Onder andere de nieuwe Cricut cartridges en nog wat andere leuke spulletjes... en ik kan vast verklappen dat er binnenkort hele leuke doosjes met flowers binnen komen, nog héél even geduld, maar ze komen eraan hoor!

Natuurlijk vandaag ook veel inspiratie en ideeën opgedaan, dus thuis nog even snel aan de slag om dit leuks te maken: lentekriebels.

En morgen... gaan we wéér!! De workshop Cricutten bij de Knallende Karsdagen die zat voor vandaag al helemaal vol, dus morgen weer even naar Ochten. Wat we dan weer gemaakt hebben, komt zéker weer op de weblog te staan :-)

1 opmerking:

syl zei

Gaaf hoor, als eerste de nieuwe snufjes en materialen zien. Ben benieuwd naar de flowers...