Volgers

18 maart 2007

Beurs achter de rug, op naar nieuwe dingetjes....

Hallo allemaal. Even geen nieuwe layout van mij, ik heb net een druk beursweekend achter de rug. Het was weer hartstikke gezellig hoor in Rijswijk, echt supertof. En volgend weekend (vrijdag en zaterdag) dan gaan we naar Goes. Ik heb er alvast zin in, die beurs doe ik samen met Dorith: altijd dikke pret en erg gezellig dus!

Maar ik heb heus wel wat om te laten zien... nieuwe spulletjes. Nog niet alles staan in de winkel: 2 nieuwe lijnen van Autumn Leaves liggen al voor jullie klaar, maar ik moet ze nog even invoeren (doe ik morgen hoor) en dat geldt ook voor de leuke chipboard van Scenic Route.
Wat er al wél in staan zijn de gave brads van Cactus Pink, FabriX van Gin-X, en deze schatjes: junk bags van Junkitz, héél handig voor je gereedschap of je embellishments in op de bergen...Maar er is meer.... maar dát is nog niet gearriveerd. Onder andere wordt verwacht nog meer leuks van Junkitz, Gin-X en Cherry Arte. En onderweg zijn inmiddels de nieuwe Totes van AMM. Maar daarvoor nog éven geduld. En, leuk nieuws????

6 opmerkingen:

Serai Meulen zei

heel leuk nieuws :). en kan me voorstellen dat het druk is, zo'n weekend met beurs. die junk bags zien er leuk uit zeg!!! een heel hoog hebgehalte ;)

judith zei

Leuk! Die junk bags lijken me heel erg leuk! Veel succes met alles!

judith zei

Leuk! Die junk bags lijken me heel erg leuk! Veel succes met alles!

dawn zei

Hi Tessa, how are you? I LOVE these - gorgeous work, very unique :)

saffiertje zei

Ziet er echt cool uit Tessa!
Ben erg nieuwschierig naar de cherry art lijn...

Anoniem zei

These are so cool looking...i love them :o)