Volgers

11 maart 2007

Winnen......


Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart is er weer Creaweekend in de evenementenhal in Rijswijk. De beurs voor creatieve mensen.
Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 10 - 17 uur. Entree: Volwassenen: € 7,00. Kinderen (2-10 jaar): € 4,00. Kijk voor meer info op de website van Evenementenhal Rijswijk

Er zijn natuurlijk zoals elk Creaweekend weer lekker veel scrapbook-kramen. Waaronder natuurlijk die van Tessa Tegendraads!

Ik heb hier voor mij liggen nog één vrijkaartje voor het Creaweekend in Rijswijk, en die kun JIJ winnen... wat moet je doen: MAIL mij in elk geval je adresgegevens , zodat ik weet naar wie ik het kaartje kan toesturen. Zet vervolgens hier op de weblog een reactie, met daarin een getal onder de 50. Let erop dat je een getal kiest, die niet al gekozen is, want we kunnen maar één winnaar hebben...

Maandagavond om 23:00 wordt het winnende nummer getrokken, en diegene krijgt het kaartje toegestuurd! Zorg dus dat je vóór die tijd je adres en nummertje hebt doorgegeven.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga voor nummer 42. Groetjes Tamara Verloop

Anoniem zei

Hmmm, ik zou wel erg graag kaartjes willen winnen. Misschien dat ik er nu wel met mijn moeder heen kan. Haha. Ik ga voor nummer 33.

Groetjes,

Cynthia van der Wilk

madeleine zei

Hoi Tessa, ik ga vrijdag en kom zeker even bij je langs. Ik kies nr. 23. groetjes Madeleine

Tessa Tegendraads zei

Meiden, vergeten jullie niet je adres te mailen???

Van Tamara heb ik hem ontvangen.

Anoniem zei

Ik ga voor nummer 39.

Petra van der Laan

Anoniem zei

Hi,

ik ga voor nummer 27.
Een mailtje zal ik zo versturen.

Groetjes,
Angélique

marlies zei

en ik ga voor nr. 13. ZOwiezo ben ik van plan langs te komen (heb een papicolor album bij je gereserveerd) maar als ik nu een kaartje win zou het geweldig zijn !

Anoniem zei

nummer 23 Een gokje voor mijn schoonmoeder!

gr Willeke

Carla zei

Even rekenen hoor..........38 +39 = 77 - 16 = 61 -13=48 - 1 =47
Ja dus ik kies 47
(hihi)
groetjes Carla Lukken

Anoniem zei

Tessa ik lees net je bericht op channie want ik ben een langweekend weggeweest, en moest natuurlijk even de nieuwtjes kijken. Op de valreep want over een half uur sluit de inschrijving hihihihi.
Het getal wat ik noem is 9 (geboorte datum van mijn dochter).
Ik kom zowiezo hoor en zal me zeker even melden bij je kraam.

groetjes angelina