Volgers

15 april 2007

Art Specially - dag 2 *very special*

Happy Birthday to me.... vandaag was niet alleen de tweede dag van de Art Specially, maar ook mijn 30ste verjaardag!
Dus vanmorgen was er taart! Op de beurs hebben we lekker zitten snoepen en ben ik verwend met allerlei kadootjes: heel leuk papier, en bijpassende embellschments en rub-ons van Sweet Water, een gave Stempel van Hero Arts, een stapeltje ATC papier, een aantal ATC's en kaarten, een button (heb ik natuurlijk de hele dag op gehad) en ik heb mezelf getracteerd op allerlei leuke workshopjes!

Ik heb een klein boekje gemaakt, de kaft is bewerkt met Brilliance Archival en daarna gestempeld. Hierna zijn de bloemen ingekleurd met aquarelkrijt, aangelengd met water en dat met een kwastje dan opbrengen.
Verder met Distress-ink en wax-papier in de weer geweest, daarna een leuk workshopje met een memoblokje met daarop een bijtje gestempeld en verder gekleurd met adirondack en als laatst nog een leuk workshopje met heel zoete kleurtjes met bloemen en hartjes stempels.
Ik vond het érg leuk om te doen, allerlei (voor mij) nieuwe techniekjes, heerlijk om eens te doen als scrapper!


Na de beurs was er bij thuiskomst gezorgd voor veel ballonnen, slingers, feest, taart, BBQ. En dát was heel erg leuk... kortom: een groot feest vandaag. Hieperdepiep: HOERA!!!

3 opmerkingen:

Serai Meulen zei

Nog gefeliciteerd!!!! en zo te lezen een leuke verjaardag :)

sollie zei

Een heel gelukkige verjaardag!!!

Jersey zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
En welkom bij de 30-ers club ;)
Wat ben jij verwend zeg op je verjaardag.

Ciao,
Ylona