Volgers

28 augustus 2007

Openingswedstrijd

Scrapbooking
Maak een Lay Out met Thema roze. Je kan deze op 1 September inleveren tijdens de opening. Heel de maand September worden de Lay Outs getoond in de winkel Ook zullen de lay outs getoond worden op de website van Tessa Tegendraads. Aan het eind van de maand September kiest het Tessa Tegendraads Team de mooiste uit: voor de winnaar ligt een leuk scrapbookpakket klaar! Vanaf oktober kunnen de lay outs in de winkel persoonlijk worden opgehaald. De lay outs worden niet retour verzonden per post!

Kaarten maken
Stuur een leuke kaart ter gelegenheid van de opening van de winkel naar Tessa Tegendraads in het thema ROZE. Het Tessa Tegendraads Team de mooiste uit: op 1 September wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de opening van de Tessa Tegendraads winkel. Voor de winnaar ligt een leuk pakket klaar! Ingezonden kaarten komen NIET retour.

ATC, Artist Trading Cards
Je stuurt één ATC op, thema ROZE. Deze ATC's komen op het ruilbord in de winkel. Het Tessa Tegendraads Team de mooiste uit: op 1 September wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de opening van de Tessa Tegendraads winkel. Voor de winnaar ligt een leuk ATC pakket klaar! Ingezonden ATC’s komen NIET retour.

Inzendingen kunnen naar het winkel-adres: Nieuwstraat 17, 4926 AW LAGE ZWALUWE . De gewonnen prijzen worden niet opgestuurd, maar moeten persoonlijk worden afgehaald in de winkel.


6 opmerkingen:

Rozella zei

Je winkel ziet er veelbelovend uit. Het is kort dag maar wellicht waag ik nog een poging voor je openingswedstrijd. Ik wens je veel succes in je nieuwe winkel....

Ice-Angel zei

thnx for stopping by my blog!
Wat heb je een leuk winkeltje zeg, ziet er gezellig uit op de foto's!!
X T@M

Mika zei

Your shop looks great. Mika

Christa zei

Hahaha ... verkeerd begrepen Tessa! Ik heb daar een worksjoppie gegeven ...

judith zei

WOW! Dat ziet er mooi uit Tessa!! Heel veel succes met de winkel! Ik wil wel eens een keertje langskomen

Caroline van Scrap2be zei

Dag Tessa,

Ik hoop dat jouw droom mag uitkomen en dat je winkel drukbezocht zal worden. Je belettering ziet er alleszins super uit!

Groetjes,
Caroline