Volgers

08 april 2008

Weekendje Art Specially

Het zit er weer op: het weekendje Art Specially. Een van de leukste beurzen van het jaar! Al is het maar omdat het georganiseerd wordt door Angela Louwers, een enorme gezellige en lieve dame! Ook leuk was dat het ondanks de druke, er toch nog tijd was tussendoor om wat workshopjes te doen. Onder andere met Tricia en Michael, zie foto's

Marijke: echt super bedankt voor het maken en mailen van de leuke foto's ben er heel erg blij mee. En Delia en Ilona : echt super bedankt voor jullie hulp! Zonder jullie had ik het niet gered dit weekend: super meiden!

Tessa5 opmerkingen:

Hanneke zei

Wat super zeg!! Leuke foto's!!

M@risk@ zei

Leuk om zelf de tijd te hebben een workshopje te volgen tijdens de beurs. Meestal komt het er idd niet van.

Anoniem zei

Leuk dat je zo'n geweldige tijd hebt gehad!

GOED weekend!

xxxMarieke

vintage wil zei

wat supper zeg !leuke fotos
niet te geloven maar heb je niet gezien dus ook niet ge ruild jammer .
fijn weekend gr wil

Agitte Huberts zei

Hallo die Tessa ik kwam je per toeval tegen en las dit bericht over de beurs, leuk om te lezen, nu heb ik een vraagje zit je wel eens op hyves? zo ja zou je het dan leuk vinden om lid te worden om van www.artspecially.hyves.nl dit is een vrienden groep van de art specially en hier wordt je met alles op de hoogte gehouden wat betreft het blad en de beurs ook houden we leuke verlotingen als je daar een berichtje achterlaat op "hoe kom je hier terecht" doe je gelijk met alle verlotingen mee. Ook delen we onze stempelhobby met elkaar. Wie weet kom ik je daar weer tegen.
Groetjes Agitte www.creagits.nl