Volgers

25 juli 2008

Totally Tegendraads


30 Augustus wordt een heel bijzondere dag, al is het maar omdat Tessa Tegendraads dan (bijna) 1 jaar bestaat.... Totally Tegendraads!!

De Totally Tegendaads dag wordt een leuke dag om te komen shoppen, want er staan die dag voor de eerste 25 klanten die tenminste 10 euro besteden in de winkel weer een leuke goodiebag klaar! En er kan een leuke (en lekkere!) gratis make en take worden gevolgd in de winkel.

Maar je kan je ook inschrijven voor de te gekke Totally Tegendraads workshop-dag: je volgt dan twee te gekke workshops, bij de een maak je een leuk , kleurrijk mini-boekje met basic grey papier: ideaal voor je zomer-foto's! Ook ga je samen met TT-Teamlid Meriam een te gekke Layout maken op golfkarton! Daarnaast hebben we naast de leuke en lekkere make en take die in de winkel te volgen is, een extra make en take voor jullie voorbereid in onze workshopruimte, een leuk minialbum met doodlebug papier!

Uiteraard is alles weer goed verzorgd met een lekkere lunch, en natuulijk krijgen ook onze workshoppers een leuke goodiebag mee naar huis!
De kosten voor de Totally Tegendraads workshopdag zijn 25 euro per persoon. Inschrijven voor de totally tegendraads workshop dag kan, door een mail te sturen naar info@tessategendraads.nl , maar je kan je natuurlijk ook inschrijven in de winkel of via de telefoon (0168 484101 / 1062 438808).

Kortom: een te gekke dag die je niet mag missen!!

Geen opmerkingen: