Volgers

09 september 2008

Een hoop geknutsel en dagje uit...

De laatste dagen kom ik lekker veel toe aan allerlei leuke projectjes. Allerlei miniboekjes, scrapkaartjes en Lo's rollen aan de lopende band uit mijn handen. Ik ben er zelf verbaasd van! Was van het weeked zelfs door mijn foto's heen!

Ik moest een boekje maken voor een vereniging waar ik in Februari een workshop geef, ze hadden een voorbeeld nodig om te laten zien aan de leden. Dit is het voorbeeldje geworden: foto's van de kermis, lekker vrolijk met het papier van Sassafras Lass....
Ook zo'n heerlijk snel-klaar projectje is dit transparante mini album in hartjes vorm.
Deze zijn kant en klaar te koop, ze zijn van Rayher. Ik hem de transparanten versierd met die geweldig gave rub ons van DCWV, de boekbindring waar het boekje mee in elkaar zit heb ik versierd met wat lint. En natuurlijk ook wat kerst-scrapkaartjes. Ik verstuur altijd een boel kerstkaarten dus het is vast geen overbodige luxe om er nu al aan te beginnen...

Afgelopen zondag zijn we naar de Kreavak beurs in Arnhem geweest, en in Ochten naar de Knallende Karsdagen. Waar we weer een boel leuke dingen hebben gezien & ingekocht. (onder andere gave nieuwe stempels van Morehead, Kars, Prima en Artemio, allerlei nieuw lekkers van Prima, prachtige rub ons van 7 Gypsies, nieuwe cardsonly magazine en een nieuw boekje van Art Specially, boekjes van Cosmo Cricket en we hebben tegenwoordig ook ShadowPaint in ons assortiment opgenomen).
Ook hebben we leuke Make en Takes gedaan, onder andere bij Corinne... staat ze niet leuk op de foto :-)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ja very charming ;)

corinnexxx

Jackie zei

Heerlijk dat er zo veel uit je handen komt...
Ik gedraag me de laatste dagen als een lui varken, hahahaha

Miranda zei

He leuke dingen weer zeg!!! Enne door je foto's heen?!?!?! Jij gaat als een speer!
Nieuwe produkten zien er erg gaaf uit!!

Knutselfreak zei

Super boekje van de kermis...wordt er spontaan vrolijk van. Wat fijn als je lekker kan scrappen. Momenteel heb ik ideeen zat, maar meneer klok laat me een beetje in de steek.
Groetjes, Selma

Liesbeth zei

oooh
je bent echt lekker bezig.
super joh!

groetjes liesbeth

Essie zei

dat zijn inderdaad veel nieuwe projecten. Ze zien er stuk voor stuk goed uit. Heerlijk he, zo;n dag

Liefs, es