Volgers

19 december 2008

Schminken

Nu de winkel gesloten is, heb ik weer wat meer tijd voor een andere hobby van mij: Schminken. Ik heb deze week op school alle kindjes van de onderbouw veranderd in een winters tafareeltje.


Het is me al vaker gevraagd, of ik ook schminken kan op kinderfeestjes en markten enzo, daarom dus het volgende, daar had ik natuurlijk met de winkel helemaal geen tijd meer voor, maar nu heb ik tijd over dus waarom niet? Ik vind het vreselijk leuk om te doen!! Ik zal in de toekomst wel vaker proberen wat schmink gezichtjes te laten zien...

Schminken op jouw kinderfeestje, uw bedrijfsfeest, markt, beurs, vereniging, schoolfeest en ga zo maar door. Ik werk met schmink op waterbasis van gerennomeerde merken, zodat de kans op huidirritatie tot een minimum beperkt blijft!
De schmink is makkelijk te verwijderen met water en zeep. (uit kleding te verwijderen met een sopje van haarsampoo)
Ik vraag 2,50 per kind en dat is inclusief de schmink.binnen oosterhout (nb) en teteringen geen reiskosten, daarbuiten 20 cent per kilometer(ook prijsafspraken per uur mogelijk)
Bel 0162 438808 voor meer informatie

Zeg het voort ;-)...7 opmerkingen:

Liesbeth zei

Super Tessa! En schminken kun je!
Groetjes Liesbeth

Knutselfreak zei

Wauw...wat kan je dat goed! Vind het altijd kleine kunstwerken.
Groetjes, Selma

Miranda zei

Echt zo ontzettend knap!!!
Ik ga het onthouden!!

Succes meid!

Debbie zei

goed dat je nu weer tijd hebt voor dit soort dingen meis ik zal het ook eens onthouden voor aimee haar verjaardag

marjan zei

Hoi Tessa,bedankt voor je leuke reactie op mijn Blog!Helaas had ik niet meer de kans om nog een keertje bij je langs te komen,hier thuis gaat het allemaal niet zo lekker.Ik kom ook niet zoveel op forums de laatste tijd.
Fijn dat jij je draai weer een beetje gevonden hebt en weer tijd hebt voor gewoon leuke dingen :)
Scrap je nu nog wel ??
Fijne dagen voor jou en je gezin !!

M@risk@ zei

Ik wens jouw en je gezin fijne kerstdagen en mooi en gezond 2009. Succes met alles wat je gaat doen het komende jaar.

Debbie zei

dank je voor je berichtje terug Tessa en wens jou en jurgen en de meiden ook een hele mooie kerst een een goed uiteinde en een supermooi 2009 toe, en laten we eens afspreken meis lijkt me gezellig, we hadden het er al over gehad vandaar ihihihihi

liefs Debbie