Volgers

23 juni 2010

Blog-candy

Om te vieren dat ik weer lekker aan de scrap ben, na zo;n anderhalf jaar eruit te zijn geweest, heb ik voor jullie een leuke blog-candy samengesteld. Ik vind het tof dat ik ondanks mijn lange afwezigheid nog steeds volgers en lezers heb, en mensen die een reactie achterlaten! Een dikke pluim voor jullie dus: dank je wel!

Het pakketje wat ik heb samengesteld bestaat uit een paar witte schelpjes, een aantal witte kleine embellishments met (zee)ster-motief en een heel gave metalen mask van bijna 12" lang, die je natuurlijk ook kan verknippen en als embellishment kan gebruiken. Al deze materialen heb ik ook verwerkt in het coaster-boekje wat ik nu aan het maken ben (zie vorige 2 berichtjes).

Wat moet je doen om in het bezit te komen van deze blog-candy? Vertel in je reactie op dit berichtje hoe jij deze materialen zou gebruiken. Gebruik je het in een lay-out, miniboekje of alter je er een leuk voorwerp mee (en wat dan?). Natuurlijk wil ik het resultaat terug zien op jouw blog! Ik ben benieuwd naar jullie ideeen!
xxx Tessa

6 opmerkingen:

Debbie zei

Ha Tessa

wat een leuke blogcandy, wat zou ik er mee doen?

Wij gaan in juli 3 weken naar Corfu mijn zusje opzoeken en even bijkomen van alle bestralingen operaties e.d. na de vakantie staan er weer 3 operaties op de planning dus uitrusten is zeker een pre voor mij nu. Maar wat ik met de blogcandy zou doen ik zou het gebruiken in mijn vakantie album, heerlijk de sfeer van het strand terug brengen zodat ik als het weer even heel erg tegenzit heerlijk kan terugdenken aan die zomertijd op het strand,


Liefs debbie

Lean zei

Dat is gaaf hmmm wat zou ik ermee gaan doen als .....ik win.
Ik denk dat het perfect is voor een heerlijke mini,maar je weet het maar nooit ik stop momenteel van alles wat met beach heeft te maken achter glas...hihihi maar strand spullies komen zo wie zo hier bij mij van pas.
Heel veel succes groetjes,Lean.

Jolanda zei

Hai Tessa, bedankt voor je leuke reactie op mijn timmetje holtz bloem. Hier is de link naar div filmpjes, zelf heb ik de bovenste gevolgd: http://www.youtube.com/results?search_query=tim+holtz+grunge+roses&aq=1m
En op het blog van Tim Holz staat ook een uitleg: http://timholtz.typepad.com/my_weblog/12-tags-of-christmas-2009/

En tot slot je blogcandy... op mijn blog staan 2 mini-albums met een soort kijkdoosje er aan vast. Ik wil hiervan ook nog eens een strandversie maken. Dus daar zou ik de schelpjes en de rubons voor gebruiken. Nu nog strandfoto´s regelen want daar kom ik nooit :)

Miranda zei

Heel leuk!
Maar ik heb echt geen idee waar ik het voor zou gebruiken....
Ik weet het echt nooit van te voren...Bedenk eerst wat het gaat worden en dan loop ik onder het scrappen door al mijn manden en bakken na om te kijken wat erbij past....En met de komende zomer foto's zou dit overal wel bijpassen!

( lekker vaag he?! ;-) )

Doei doei

Heidie zei

Wat een leuke blogcandy heb je om weg te geven.

Ik zou het hoe saai het ook klinkt gebruiken voor mijn vakantie foto's die ik dit jaar in Cuba wil gaan maken. We zitten een kleine week op een eiland voor de kust. Dus daar zullen vast en zeker veel strandfoto's worden gemaakt. Mijn travelalbum is al klaar. Dus die kan ik daar al vast gaan vullen.

groetjes Heidie

scrappingann zei

Hoi Tessa,

Vanzelfsprekend zou ik deze Candy gaan gebruiken om een prachtige strandlayout te maken, ik ben juist op zoek naar schelpen e.d. dus dat zou mooi uitkomen.

Groetjes,
Ann