Volgers

08 juli 2010

Schatten van zolder....


Soms heb je van die dagen, dan krijg je een briljante ingeving. Meestal veroorzaakt door frustratie.


Mijn frustratie was dat ik geen fijne pen had om mee over (oke ik ben eerlijk: nog niet helemaal goed opgedroogde) verf te schrijven. Vanmorgen dacht ik plots aan het tekenmateriaal wat nog op zolder moest liggen: daar zat vast wel een kroontjespen bij, als ik dan een potje oostindische inkt zou halen...
De doos heb ik gevonden, en uitgepakt alsof het Sinterklaasavond was. Helemaal vergeten dat we zulke fijne spullen in huis hebben!! Het potje oostindische inkt zat erbij, de kroontjespen ook, helaas geen puntjes (maar dat is zo geregeld toch) Verder zat er in de doos zo om en nabij de 17 Rotring tekenpennen in verschillende diktes, al dan niet helemaal compleet meer, maar met voldoende reserve-onderdelen (nieuwe punten: hoera!) eninktpatronen voor de pennen (jippie!) die ook in de doos zaten komt dat vast helemaal goed.
Verder zat er in de doos houtskool, heeeeel veel mallen (circels, veul lettertypen, maar ook mallen van dwardoorsnedes van dakpannen (?!), sanitair, enz) rub ons van kleine poppetjes, bomen enz., gummen, linealen, passers, fineliners en noem maar op... En ik vond ook nog een groot blok aquarelpapier en volgens mij moet er ook nog vast wel ergens wat kokers en blokken calquepapier rond zwerven...
Kortom: een schat aan oude, nieuwe materialen om weer lekker mee aan de slag te gaan :-D

6 opmerkingen:

Lean zei

hihihi zoek en gij zult vinden....

Jolanda zei

Ha Tessa, gefeliciteerd met je gevonden schatten :) ben benieuwd wat je er mee gaat maken. Ik wil je ook even laten weten dat ik de blogcandy ontvangen heb en de extra bloemetjes! Hartstikke leuk en dank je wel!

Miranda zei

Hahhah helemaal geweldig!!!! Dat is altijd leuk!!

Succes ermee!!

melanie.castenmiller zei

ik zou ook wel zo'n zolder willen!!hihi

wanneer duik je er weer op??

geniet er van!

melanie

Tessa Tegendraads zei

binnenkort: als het niet meer zo warm is... 't is niet te houden nu daar!! Maar de zolder moet nodig worden uitgemest, kunnen de wasrekjes er lekker staan straks :-)

Marieke Blokland zei

Heerlijk, daar kun je wel weer even mee vooruit!