Volgers

13 mei 2011

2 kaartjes en nieuw hobbywinkeltje ontdekt...

Vandaag waren we weer bij mijn schoonouders, Jurgen is namelijk aan het klussen samen met zijn vader aan het huis, dus ik heb weer heerlijk zitten knutselen in de tuin onder de boom :-)
Ik heb voor de verandering eens kaartjes gemaakt, twee hele verschillende. Ik zelf vind die met het sugar nellie meisje met konijntje met leukste geworden. Het uilen-kaartje heb ik wat rustiger gehouden. Ik ben denk ik toch wat meer van het snoeperige ;-)

Ook was ik eventjes in Leerdam om een boodschapje te doen, en ik wist wel dat er een hobbywinkeltje zat, maar ik was er nog nooit binnen geweest. Vandaag ben ik eventjes binnen gelopen en... wow!! Wat een gaaf winkeltje!! Echt een aanrader, ze hebben vreselijk veel magnoliaatjes, embellishmentjes, lintjes en kantjes, bloemetjes, papierblokjes en alles net helemaal het goeie! Losse 12"vellen hebben ze wat minder in aantal, maar wát ze hebben is nét helemaal goed: gewoon super shoppen!! Ik heb álles wat ik op mijn "had-ik-net-nodig-lijstje" had staan in een keer gevonden: super... (dikke glue dots, witte miniroosjes, stippeltjes-papier en nog wat charms) Eerlijk is eerlijk: ik heb me super ingehouden, want eigenlijk even geen scrap-budget, maar binnenkort ga ik zéker terug! Gewoon op 10 minuten rijden van mijn schoonouders, en 3 minuten lopen van mijn eigen ouders... whaaaaaa: gevaarlijk!! :-D En of dat niet genoeg is, ze hebben ook nog een webwinkel: http://www.hobbydelinge.nl/ Een aanradertje!!

8 opmerkingen:

Eefies day zei

Zowel de verdwenen post als deze post zijn weer geweldig, wat een mooie kleurtjes gebruik je ik geniet er iedere keer weer van.

Groetjes,Eefie

Lean zei

gave kaartjes heb je weer gemaakt en je blog heeft ook al stippen....nieuwe verlaving???
doeggg,Lean

Tinie zei

Prachtige kaarten, ik vind de bovenste helemaal super mooi!!!

Groetjes Tinie

Tessa Tegendraads zei

Ja sinds ik een rood-met-witte stippen jurkje heb... (én een tafelkleed, én een sjaaltje) ben ik hooked :D

Knutselfreak zei

Leuke kaartjes heb je gemaakt. En wat heerlijk om zo lekker in de tuin te kunnen scrappen. Hopelijk houden we het mooie weer nog even.
Dan kunnnen wij van nog meer mooie creaties genieten op je blog ;)
Groetjes,
Selma

Dora zei

Wat een enorm leuke kaarten!

Makkie zei

grappig, ik vind het uiltje juist weer leuker maar ze zijn allebei leuk hoor!
Fijn weekend!
Hartelijks

Kaatje zei

wat een gave kaartjes!

en wat vervelend zo'n winkeltje in de buurt ;-)

groetjes,
Annika