Volgers

19 augustus 2007

Stukje bij Beetje

De winkel krijgt steeds meer en meer vorm. Het is erg hard werken, maar het geint nu echt ergens op te lijken. Bijna alle kasten en displays staan op de plaats waar ze komen moeten en ook komen er haast elke dag wel weer dozen vol met artikelen binnen: geen straf m die uit te pakken hoor! En zo zachtjes wordt het haast een "echte" winkel.... Op ons FORUM kun je trouwens nog meer foto's bekijken (onder het kopje Nieuws).


Ilona , bedankt voor het maken van de foto en je hulp in de winkel afgelopen vrijdag!! (Tamaar, Dorith en Liesbeth: ook jullie alvast super bedankt voor alle hulp!!)

3 opmerkingen:

Ilona zei

Hoi Tessa, ook voor mij is dat geen straf hoor, helpen in je snoepwinkel :-)

Esther zei

Wouw! Je eigen winkel. Geweldig. Ik ben even op vakantie geweest, kom ik terug ...... heb jij je eigen winkel. Geweldig. Vrijdag start ik een geweldig RAK, kijk gerust even op mijn site. Liefs en succes met inrichten, es

Eminepala zei

Hoi meid

Ja, dat was ik op dawn's workshop.. De persoon die geloof ik het meligst was haha..

Ik dacht al dat ik je herkende. Maar was zo overweldigd door al die bekende gezichten dat ik dacht dat ik het mis had OOPS.
Hopelijk zien we elkaar nog eens maar dan zullen we WEL praten ok ;)

he, wat gaaf joh. Een eigen winkel... Wat zou dat toch prachtig zijn. Uhmm mag ik daar komen slapen.. Onder de toonbank misschien ahaha...

Veel succes meid...

xoxo
emine