Volgers

09 augustus 2007

Werk aan (IN) de winkel

We zijn op moment héél druk aan het werk om de winkel helemaal mooi te maken en in te richten met de allerleukste spulletjes. En dat gaat eigenlijk best voorspoedig! Er is gewit en geverfd, vloertje is gelegd, lampjes zijn in orde, en met de etalage zijn we ook al een heel eind. Er staan al heel wat kasten in de ruimte en ook druppellen alle leuke scrapspullen zo langzaam aan binnen.

Gisteren stond de koerier voor de deur met drie pallets vol met dozen (!!) Dat waren niet alleen scrapspulletjes, maar ook (voornamelijk) de papierkasten. En dus zijn we de rest van die dag (avond en nacht) bezig geweest om al die kasten in elkaar te schroeven. Ben erg blij dat dat werkje achter de rug is... en nu het inrichten van de kasten.

Een kleine hint van wat er verwacht kan worden: zowiezo er alvast een aantal gereserveerd voor de 4 nieuwe Basic Grey lijnen, (a mellow afternoon, pepiphery, obscure en recess) Die komen namelijk aanstaande vrijdag binnen.

Maar ook komt er echt kei-leuk papier binnen van onder andere Autumn Leaves, Junkitz, Doodlebug, Scrappy Cat, Making Memories, Kelly Panachi, 7 Gypsies, en nog veel meer (ik weet soms van gekkigheid zelf niet meer wat er ook alweer onderweg is, ik heb zóveel besteld hihi)

En ook komen vrijdag de cardstockkasten binnen. Omdat dat toch vaak de basis is van een layout (of boekje) komt er een ruim assortiment aan cardstock: lekker veel keuze dus.

Verder kun je een leuk assortiment verwachten aan bloemen, knoopjes, lintjes, stickers, rub-ons, eyelets/ brads en ander scrap-metal, stempels, inkt, blokken (en blokjes) papier, gereedschap, ja gewoon eigenlijk te veel om op te noemen ;-)

Ik zal de komende tijd wat sneak-foto's proberen te plaatsen van alle leuke en nieuwe producten die binnen komen.

Dit weekend (vrijdag en zaterdag) nemen we de leukste spulletjes mee naar Den Bosch, voor de knotsgekke kaartendagen: dus degene die niet kunnen wachten tot 1 september: kom vooral daar naartoe!

Vergeet als je komt, niet even de KORTINGSBON uit te printen, scheelt toch weer 2 euro op de entreepijs en daar kun je dan net weer een leuk doosje bloemetjes, een paar vellen papier of pakje glue dots voor kopen ;-)

6 opmerkingen:

Angélique zei

Dat komt er al onwijs leuk uit te zien. Laat staan wanneer alles klaar is! Ik blijf alles volgen!

sollie zei

Waw, jullie zijn druk aan het werk. Het zal er wel heel mooi uitzien. Zullen jullie ook Scenic Route verkopen? Dat is echt mijn favoriet!

Tessa Tegendraads zei

Nou, ik weet niet of die op tijd is met de opening... maar het komt er wel!

Serai Meulen zei

dat ziet er nu al super uit!!!!

Diana zei

Dat ziet er veelbelovend uit, en ook nog zo lekker dichtbij. Ik kom zeker een keertje shoppen :-)

Camiseta Personalizada zei

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).