Volgers

17 januari 2009

We hebben een Winnaar en... weer gescrapt!!

Allereerst: de winnaar van het kitje is geworden: Romy!! De foto heb ik gezien en die schreeuw erom gescrapt te worden, dus romy: mail mij even jouw adres, (info@tessategendraads.nl ) dan komt het kitje jouw kant op!! Gefeliciteerd!!


Eindelijk heb ik na een paar maanden geen papiertje te hebben aangeraakt, voorzichtig weer wat gescrapt! Ik was natuurlijk wel wat met de meiden aan het knutselen geweest en die hebben me toch wee weten aan te steken met het gepruts met hu cuttlekids en de leuke papiertjes. :-)
Als eerst heb ik wat scrapkaartjes gemaakt, met papier van making memories en K&Company.


Daarna ben ik voorzichtigjes aan begonnen aan een miniboekje met foto's van onze vakantie van afgelopen zomer (heerlijk hoor om die zonnige foto's weer even in handen te hebben!). We waren een middagje naar Cap Frehel geweest en ik heb daar best wat foto's gemaakt, dus het wordt een miniboekje over ons bezoekje aan de Kaap. Alle spulletjes liggen bij elkaar, dus de komende tijd kan ik lekker aan dit projectje werken... heerlijk!
4 opmerkingen:

Romy zei

Wat superleuk dat ik heb gewonnen! De spulletjes komen erg goed van pas voor de foto van Naomi:)

Je kaartjes zijn heel leuk geworden. Ik kan me voorstellen dat je handen weer jeukten om aan de slag te gaan.

En ook het mini boekje is erg mooi. En natuurlijk is het altijd leuk om op die manier in de winter het heerlijke zomergevoel weer op te halen:)

Mika zei

Hoi Tessa, hoorde van het sluiten van de winkel jammer zeg maar je gaat toch wel verder met de internet verkoop? Leuk om weer even je blog te lezen.
Gr Mika (www.mikascrap.typepad.com)

Knutselfreak zei

Soms is het moeilijk om even niet te scrappen, hé. Je kaartjes zijn leuk geworden en vrolijk. Ook je miniboekje is fantastisch.
Groetjes, Selma

Marijke zei

Wat een leuke kaartjes!
En eens zonder stempelafdrukje, zou ik me er maar eens aan gaan wagen?

Groetjes Marijke