Volgers

08 april 2009

Heerlijk....

Wat is het toch heerlijk om weer zeeen van tijd te hebben nu de winkel gesloten is, en de meeste administratieve rompslomp achter ons ligt. Scrappen doe ik nog steeds niet veel, maar ja dat zat erin natuurlijk, ben er zo intensief mee bezig geweest de afgelopen jaren. En ach de creativiteit botvier ik gewoon op de snoetjes van de meiden met schmink

Ik geniet vooral van het zonnetje (vandaag dus even niet) of van de kachel (vandaag dus even wel) en dan het liefst in beide gevallen met een lekker boek erbij. Want dat doe ik veel nu: lezen!! Hele stapels vliegen er hier doorheen.


Nadeel is wel, dat met elk boek wat ik lees, er zo ongeveer 3 weer terug komen op mijn boeken-verlanglijstje. Dus ren ik , tegen de tijd dat mijn boek bijna uit is, snel naar de winkel, om een nieuw exemplaar, of soms exemplaren uit te kiezen. Eenmaal thuis kan ik het vervolgens niet laten om dat nieuwe, verse, ongekreukelde en onweerstaandbaar lekker ruikende boek open te doen en alvast een klein stukje te lezen...


En zo komt het dus dat er inmiddels 5 boeken liggen, met elk een bladwijzertje op net iets meer dan de helft van de boeken. Natuurlijk zijn er boeken bij die ik in een ruk uitlees. Maar bij sommige boeken is het haast jammer als het eind daar is: dan is het op en kan je niet meer verder lezen. Bij sommige boeken is het juist ploegen door dikke klei naar het eind, zo zwaar is het om erdoorheen te komen. Maar een boek wegleggen en niet meer naar kijken, dat kan ik echt niet: daar ben ik denk ik gewoon te nieuwsgierig voor ;-)
PS Ik ben erg benieuwd naar jullie boeken-tips.... welke boeken MOET ik gewoon lezen??( Wantteeeeh.... hiep hoera, over precies 1 week mijn happy birthday, dus boekenbonnen kom maar op!! haha)

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Tessa ja je zal best veel tijd over hebben nu,fijn dat je jezelf goed kan vermaken en boeken lezen is idd fijn,lekker op een stoel in de tuin(als de zon schijnt)met een kop thee erbij,maar mis je toch soms je winkel niet want je had een prachtige winkel mat hele gave spullen,ik ben ook een keer bij je wezen shoppen,maar ja je hebt ook mooie dochters,je hebt er toch 2 en die vinden aandacht ook heerlijk,met ons huis schiet het aardig op en ja ben ook super trots op de houten vloer en me keuken,die foto plaats ik eerdaags,het is nu echt nog de puntjes op de i zetten en lekker gaan genieten van de ruimte die we hebben en dan komt de tuin eraan,want dat is niet veel soeps,groetjes en leuk dat je een bb-tje achter liet,Joke.

Debbie zei

hoi meis

lekker he een beetje relax aan doen en er is dan iets lekkerder op even een goed boek te pakken. Ik vind lezen ook helemaal gezellig.
Hier gaat het nog niet echt lekker hoor nog veel ziek en moe maar beetje bij beetje gaat het beter krijg ook weer wat meer plezier in het scrappen. Ik bel je binnenkort echt even om eens af te spreken zoals we eerder gezegt hebben meis.

liefs Debbie

Marijke zei

Hoi Tessa,

Bedankt voor je reacties! Hier gaat het allemaal lekker zijn gangetje, we zijn nog lekker in huis bezig. De nieuwe voordeur hangt, over 2 weken wordt er geschilderd en de tuin moet nog voor helft bestraat worden. Gelukkig zijn we al een heel eind :-)
Fijn om te lezen dat jij je rust weer gevonden hebt!

Groetjes Marijke

Lisan zei

Hoi Tesaa,

leuk dat je een berichtje achterliet bij me.
Ik zie dat je goeie boeken wilt lezen. Ik weet niet of je van thrillers houdt, maar de serie van John Grisham vind ik helemaal geweldig. Sommige boeken zijn ook verfilmd. Een goede titel van hem in 'de jury' (film: a time to kill). Je kunt je helemaal inleven in de karakters. Misschien is het wat voor je?

Groetjes lisan

Ps: heb jij geen volgerlijst op je blog of zie ik hem over het hoofd??

Tessa Tegendraads zei

Ja! die staat op de verjaardags-verlaglijst die John Grisham, nou ja zijn boeken dan ;-)

saffiertje zei

oh wow een nieuwe passie!
Ik ben niet meer zo'n boekenwurm als lang geleden ( voordat de kids er waren).
maar als ik lees, lees ik graag Lynn Austinn boeken en mijn hubby is helemaal fan van de boeken van henning Mankel 9 de wallander serie!) lekkere detectives enzo...
geniet maar lekker en vooral die zon mag er wel komen!

groetjes Miranda

Miranda zei

Heerlijk joh!!! Even lekker genieten nu! Je hebt groot gelijk!!!
En ja wat de boeken betreft ik hou helemaal niet zo van lezen maar ben laatst toch begonnen, in de tuin, zonnetje erbij en ik kon niet meer stoppen!!!! Het was van Saskia Noort, de eetclub! en van Nicci French heb ik ook wat gelezen ook erg leuk!!


Nou leesze en een heel fijn weekend vast!

M@risk@ zei

Op z'n tijd is zo heerlijk relaxen wel erg fijn. Scrappen komt straks vanzelf wel weer en je meiden zijn denk ik wel blij dat je nu meer tijd hebt. Normaal ben ik blij als ik de krant en wat tijdschriften bij kan houden en boeken lees ik alleen in de vakantie. Onlangs zat ik echter door een ongeluk een paar weken thuis en heb toen flink wat gelezen. O.a. "Het weerzien" van Nicci Gerrard vind ik een aanrader. Ik wens je hele gezellige paasdagen.

Annelies zei

Ik hou wel van de girly boeken als de Shopaholic serie van Sophie Kinsella (en zij heeft meer leuke boeken geschreven) of Gek op jou van Jennifer Crusie!

Maureen zei

Hoi Tessa,

Wat leuk hè dat je nu de tijd hebt om te lezen. Ik zie op de foto het boek van Saskia Noort (heb je 'm al uit, is 'ie mooi???) en daaronder een boek die mijn man net uit heeft en hij zei dat ik 'm ook wel leuk zou vinden?!?
Momenteel ben ik de Shopaholic serie van Sophie Kinsella aan het lezen (weer aangestoken door de verhalen van mijn vriendin). De boeken van Karen Slaughter vind ik ook spannend en ... ach het is zo heerlijk om te lezen!

Tessa Tegendraads zei

Saskia Noort is uit, en het is een heerlijk boek!!
Ook voor mijn verjaardag heb ik weer lekker wat boeken en boekenbonnen gekregen: ik kan dus weer even vooruit!!